Osby Silversmedja HB

Designa ditt eget smycke!

Du har en möjlighet att få designa ditt eget smycke (eller något annat, låt fantasin flöda!) utan att vara en kunnig silversmed eller ha ett kontaktnät utöver det vanliga, det enda du behöver göra är; designa ditt smycke och vi utför det fackmässiga silverarbetet åt dig. Detta går utmärkt att ge bort i 40,50,60 års present, bara kontakta oss innan och vi anordnar allt. Vill du att vi skall ringa upp den överraskade och berätta om presenten så gör vi gärna det.

Hur gör jag?

Sätt dig ned och fundera på vad det är för smycke.Väljer du en ring, så är diametern väldigt intressant för att den skall passa, det går utmärkt att mäta på en ring som du redan har. Väljer du en brosch, så är uppfästningsanordningen viktig, man vill ju inte att broschen skall hänga felaktigt på blusen eller tröjan. Dvs designen sätter vissa begränsningar på var man kan fästa uppfästningsanordningen.

Låt fantasin flöda

Det är inte jätteviktigt att alla mått blir exakta, det går alltid att lösa i efterhand, men det viktiga är att det är din design på ditt smycke.
Skissa ned på ett ungefär hur du hade tänkt och vi diskuterar sedan igenom om det är praktiskt möjligt med den design du har gjort.


© Osby Silversmedja HB